Så här betalar du din medlemsavgift

På föreningens årsmöte beslöts att den ordinarie medlemsavgiften skall vara oförändrad, 200 kronor.

 

Avgiften skall vara betald senast den 1 juni, eller så snart som möjligt. Om du betalar över internet så skriv tydligt att det gälller "Medlemsavgift 2018" och kom ihåg att skriva ditt namn som avsändare. Plusgironumret är 43853-1. Om du betalar på traditionellt sätt, fyll då i en plusgiroblankett med följande plusgironummer: 43853-1 med Göta Älvklubben som betalningsmottagare.

OBS, skriv tydligt att det gälller "Medlemsavgift 2018" och kom ihåg att skriva ditt namn som avsändare. Betala SENAST 1 JUNI!

Om vi måste påminna så blir det en förseningsavgift på 50:- enligt tidigare stämmobeslut.

 

Klubbstadgar

Här finns klubbens stadgar, bara att klicka

 

Kallelse till årsmöte 14 mars 2018

- med Jonas Backman, Årets Sjöfartsprofil

 

Den 14 mars kl 18.00 är det dags för vårt årsmöte, som hålls i Göteborgs Hamns AB:s lokaler i Amerikaskjulet. Vid årsmötet får vi ett intressant föredrag av Årets Sjöfartsprofil 2017, Jonas Backman, VD Sirius Shipping och initiativtagare till Donsö Shipping Meet.

Kvällen inleds kl 18.00 då vi väljer klubbens styrelse, går igenom verksamhetsberättelsen, tar del av den ekonomiska redogörelsen och luftar eventuella tankar om klubben och verksamheten. Handlingar delas ut vid årsmötet.

Direkt efter årsmötet får vi lyssna till Jonas som berättar om den spännande utvecklingen av såväl Sirius Shipping som Donsö Shipping Meet.

 

Efter årsmötesförhandlingar och föredrag fortsätter vi med lite mat med trevliga drycker därtill och minglar vidare i Amerikaskjulet.

 

Plats: Göteborgs Hamns huvudkontor i Amerikaskjulet, Emigrantvägen 2B. (OBS, ej att förväxla med Amerikahuset som ligger på andra sidan Götaleden.)

Tid: 14 mars kl 18.00

 

Kostnad: Ingen kostnad, men om du anmält dig och uteblir utan att ha avanmält dig senast dagen innan så tar vi ut en avgift på 100 kronor.

 

Bindande anmälan senast 6 mars till ingela.berntson@gac.com

 

Välkommen!

Styrelsen