Julmingel och Sjöfartsprofil

6 december hos Porter Pelle

– ta med en vän och kom!

 

Göta Älvklubbens tradition med Julmingel blir det förstås även i år, och med avslöjande av vem som blir Årets Sjöfartsprofil.

 

I år flyttar vi oss västerut, till Porter Pelle i Klippan, och vi ses onsdagen den 6 december kl 18.00. Även i år är du välkommen att ta med maka/maka, sambo eller en vän till samma pris som vi själva betalar, det vill säga 400 kronor per person. I priset ingår välkomstglögg, julbord, två julöl och en snaps, eller två glas vin. Kaffe efteråt ingår, och avec finns till självkostnadspris.Som vanligt börjar vi med glögg och lyssnar på vem som utsetts till Årets Sjöfartsprofil. Sedan blir det julbord med tillhörande goda drycker, sång och trevlig samvaro.

 

Plats: Porter Pelle, Adolf Edelsvärds Gata 11.

Tid: Onsdagen den 6 december kl 18.00

Kostnad: 400 kronor/person för både medlemmar och make/maka/sambo/vän.

OBS! Ta med jämna pengar. Vi tar inte kort tyvärr.

 

Bindande anmälan: Senast måndag 27 november till ingela.berntson@gac.com

 

Välkommen!

Styrelsen

Så här betalar du din medlemsavgift

På föreningens årsmöte beslöts att den ordinarie medlemsavgiften skall vara oförändrad, 200 kronor.

 

Avgiften skall vara betald senast den 1 juni, eller så snart som möjligt. Om du betalar över internet så skriv tydligt att det gälller "Medlemsavgift 2017" och kom ihåg att skriva ditt namn som avsändare. Plusgironumret är 43853-1. Om du betalar på traditionellt sätt, fyll då i en plusgiroblankett med följande plusgironummer: 43853-1 med Göta Älvklubben som betalningsmottagare.

OBS, skriv tydligt att det gälller "Medlemsavgift 2017" och kom ihåg att skriva ditt namn som avsändare. Betala SENAST 1 JUNI!

Om vi måste påminna så blir det en förseningsavgift på 50:- enligt tidigare stämmobeslut.

 

Klubbstadgar

Här finns klubbens stadgar, bara att klicka